->->Odišavite prostor z vlažilcem zraka Airmag in eteričnim oljem sivke

Odišavite prostor z vlažilcem zraka Airmag in eteričnim oljem sivke

Kaj je sivka?

Sivka je grmičasta trajnica s srebrnimi, sivimi ali zelenimi stebli ter vijoličastimi do modrimi koničastimi cvetovi. Sivka, iz katere je pridobljeno eterično olje iz naše ponudbe, je vzgojena in pridelana v Franciji, kjer podnebje in zemlja zagotavljata rast najkakovostnejše sivke. Eterično olje prave sivke ima čisto in svežo cvetlično zgornjo noto z zeliščnim podtonom. Pridobivajo ga s parno destilacijo cvetov, ki jih nabirajo zgodaj zjutraj in takoj natoj destilirajo. Takojšnja destilacija zagotavlja najboljšo kakovost in količino ter omogoča pridobivanje eteričnega olja z najvišjo vsebnostjo estrov. Eterično olje sivke je eno tistih olj, ki so izredno popularne med ljubitelji naravnih eteričnih olj. Sivka pomirja in ima nežen, vendar značilen vonj.

Vlažilec zraka Airmag in eterična olja

Vlažilec zraka Airmag lahko uporabljate tudi za odišavljanje vaših prostorov. Zaradi edinstvenega patetinranega sistema delovanja po principu izhlapevanja vode, se bo vonj sivke enakomerno razporedil po prostoru in ga prijetno odišavil, poleg tega pa bo pomagal pri kašlju in vnetju dihal. Eterično olje sivke iz naše ponudbe je posebej prilagojeno za uporabo z vlažilcem zraka Airmag, saj se lepo zmeša z vodo v vlažilcu, kar zagotavlja enakomerno razporeditev eteričnega olja sivke po celotni površini vode v vlažilcu zraka Airmag.

Terapevtsko delovanje eteričnega olja sivke

Sivka se v aromaterapiji uporablja za izboljšanje razpoloženja, povečanje duševnih sposobnosti in zmanjšanje utrujenosti. Vendar olja različnih vrst sivke prinašajo različne rezultate. Deluje tudi protivnetno in proti-bolečinsko, zato se pogosto dodaja v masažna olja. V razpršilcih eterično olje sivke pomaga proti kašlju in vnetju dihal. Eterično olje sivke je tudi eno redkih eteričnih olj, ki skoraj nikoli ne povzroča alergijskih reakciji in ga uporabljajo celo v otroški kozmetiki.

2018-09-13T14:48:13+00:00

O avtorju: