->->Mnenje naše zadovoljne stranke Ide

Mnenje naše zadovoljne stranke Ide

Z dovoljenjem naše stranke Ide objavljamo njeno elektronsko sporočilo. Gospa Ida je namreč pri sprejemu paketa valžilcev zraka Airmag, ki ga je naročila v naši spletni trgovini, nekje v avtu izgubila komplet za vzdrževanje vlažilcev zraka Airmag. Ko je doma videla da paketa ni, nas je takoj kontaktirala, če smo ji ga pozabili poslati. Pri vseh teh naročilih v zadnjem času, bi nemara res lahko prišlo do napake, zato smo jo želeli hitro popraviti in smo stranki poslali dodaten komplet za vzdrževanje na naše stroške. V tem času pa je stranka našla originali paket  v svoje osebnem avtomobilu in nas kontaktirala.

No, odločili smo se, da ji dodaten set za vzdrževanje podarimo, kar je bil očitno povod za njen odziv, ki ga z največjim veseljem objavljamo. Zelo se trudimo, da so naše stranke zadovoljne z našimi storitvami in izdelki, zato tudi ostale naprošamo, da nam posredujete vaša mnenja, pa naj bodo dobra ali slaba.

Lep pozdrav,

Ekipa Airmag.si

Spoštovani,

najlepša hvala za vašo prijaznost. Takšni odzivi, kot je bil vaš, so pa dandanes prava redkost! Sama imam še vedno kar slabo vest, ker sem vam poleg stroška ukradla še dragocen čas, ki verjamem, da ga nimate na pretek.

Upam, da kaj pomaga, če vam povem, da smo z vlažilci zelo zadovoljni. Poleg še dveh omenjenih fantov imamo tudi sedemesečnega dojenčka in moramo res skrbeti za soliden zrak v teh mesecih. Odkar so nam izolirali blok, je seveda prijetno toplo in nižja položnica, žal pa tudi zelo suh zrak. Probali smo že z električnimi vlažilci, pa z obešankami in brisačami. Električni vlažilci so preglasni in “premokri” , obešanke sploh nič ne pomagajo, brisače pa so zelo nerodne. Potem sem na internetu zasledila zapise o vaših vlažilcih zraka Airmag in končno smo rešili ta problem. Z dišavami, ki jih lahko dodamo, pa si naredimo še bolj prijetno družinsko vzdušje.

Še enkrat hvala za vašo prijaznost.

Želim vam lepe in mirne praznike, v novem letu pa veliko zdravja, osebne sreče in poslovnih uspehov.

Lep pozdrav od naše pet članske družine,

Ida

2018-09-13T14:46:12+00:00

O avtorju: